Assortiment
Design verlichting

Verlichting wordt steeds vaker verkocht in moderne ontwerpen. De Design verlichting speelt tegenwoordig een belangrijke rol in de verlichtingsbranche. Dit komt omdat veel mensen houden van design lampen. De design verlichting is in verschillende modellen te verkrijgen zoals, hanglampen en spots, tafellampen en vloerlampen.

Door de verschillende soorten design lampen is er een erg groot aanbod hiervan. Er zijn hanglampen in verschillende soorten maten en varianten. Maar ook lampen voor op de vloer of lampen voor op de tafel zijn er bij ons te verkrijgen. Er zijn designlampen voor in een woonkamer maar ook grote voor bijvoorbeeld in een showroom. Een mooie vloerlamp voor in de woonkamer kunnen wij ook leveren. Deze lampen zijn in verschillende varianten. Ze zijn erg handig om 's avonds te lezen maar ook als sfeerverlichting aan te hebben als er bijvoorbeeld bezoek is.

Een designlamp kan ook alle aandacht trekken door deze aan te passen aan de omgeving. In een neutrale zwart-witte kamer met een rode designlamp zal er gelijk uitspringen. De designlamp zal erg opvallen en alle aandacht trekken.

Wij bieden een groot assortiment aan designlampen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij kunnen u informatie geven over de lampen en u adviseren.