Assortiment
Barkrukken

Een barkruk is een hoge stoel die het makkelijk maakt om aan een bar te zitten. Een bar is een soort hoge tafel. Er zijn veel verschillende krukken verkrijgbaar en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan krukken dat onder meer bestaat uit houten barkrukken, metalen barkrukken, gasveer barkrukken, barkrukken die bevestigd worden aan de grond en barkrukken die stapelbaar zijn.

Een kruk word gekozen aan de hand van de ruimte en omgeving waar deze in komt te staan. In een bruin caf� worden natuurlijk geen moderne stijlvolle krukken geplaatst. Hier wordt meestal gekozen voor een houten kruk. Hier kan dan natuurlijk gekozen worden voor een houten kruk met rugleuning en/of armleuning. Maar ook de standaard barkruk met zachte zitting. In een moderner caf� kan natuurlijk ook gekozen worden voor barkrukken die te bevestigen zijn aan de grond zodat deze niet mee genomen kunnen worden of verplaatst kunnen worden. Dit zorgt voor een ordelijk caf�.

In een moderne gelegenheid zoals een modern theater wordt natuurlijk gekozen voor moderne barkrukken. De metalen barkrukken zien er vaak erg modern uit. Een metalen barkruk is te leveren zowel op 4 poten evenals met een kolomvoet, zonder rugleuning, met rugleuning. Tevens zijn er krukken met gasveer. Deze zorgen ervoor dat de barkruk in hoogte te verstellen is.